Düz Mahalle, Belediye Tiyatro Karşısı
+90 (535) 607 41 99

Papaz büyüsünü kimler yapar ve Papaz büyüsünü Kimler bozar?

Papaz Büyüsü
Papaz büyüsünü kimler yapar? ve Papaz büyüsünü kimler yapar?
Sanırım sebze almak için hiçkimse kasap veya terzi’ye gitmez, Sebze almak için insanlar mutlaka manav’a gitmelidir, Manavlarda hem taze meyveyi bulabilir hemde seçenek çoktur, Belki konu ile ilgisiz bir başlık gibi düşüneceksiniz ama bu benzetmeyi vererek değerli yurtdaşlarımızın daha fazla düşünmesini sağlamaya çalıştık,Ortalıkta o kadar çok “sözde papaz büyüsü yapan”, “papaz büyüsünü bozan” sözde kişiler varki, bu gibi kişiler websiteleri açıp sözde yine halkımıza hizmet ediyorlar, 
Ama kaç liraya? 
Ama umutsuz ve bir umud arayan halkımız bir sonuç alabiliyorlarmı? Ama o kişilerin bu iyi yapmak için ruhsal yetkileri varmı? 
bu amaları o kadar çoğaltabilirizki……….. ama bu soruların tek cevabı
malesef kaybolmuş para, günlerce isteği olacak diye bekleyen ve sonunda umudu kırılan insanlar,Lütfen şimdi o kişilere paranızı ve umudunuzu kaptırmadan önce bu yazının devamınıda okuyun, aşağıdaki yazıyı birkez okuyun ve kendiniz karar verin, dünyanın hali ne olmuş diye,Öncelikle o sözde Papaz Büyüsü yapanların açtıkları websitelerine değinelim, o websitelerinin ortak özelliği “Yapamadıkları büyü, Bozamadıkları Büyü yoktur, ne dilerseniz dileyin size verilecektir sanki Alaaddin’in sihirli lambasından çıkan ve her isteğinizi yerine getirmek için hazır olan bir dev gibi” Ayrıca bu sözde papaz büyüsünü yapan veya bozan kişilerin yine websitelerinin ortak bir özelliğide SÖZDE ziyaretçi defteri bölümüdür, !!! Sanki gerçekte birilerine bu büyüyü yapmışlar ve diledikleri olmuş gibi öyle methiyeler düzmüşlerki, ve malesef halkımız o websitelerinde bu yazıları okuyp etkilenip para ve umud’larını bunlara kaptırıyorlar, oysa biraz sakin kafayla düşünseler o websiterin’de ZİYARETÇİ NOTU bırakılacak bir yer yok.!!! Peki o ziyaretçiler bunu nasıl yazdı? Tabiki ortalıkta öyle bir ziyaretçi yok’ki, sadece insanları etkilemek ve kandırmak için yine kendileri hakkında “kendilerinin yazdığı sözler’dir” bunlar, ama malesef halkımız bunu anlamıyor veya o kadar umutsuzki “bir umut” diyerek bunlara aldanıyor,
Ayrıca bu sözde papaz büyücülerinin bir ortak özelliğide, “Bilmem kim efendiden el aldıkları, Bilmem nerede eğitim gördükleri, Bilmem Mısır’ın bilmem ne üniversitesinin bilmem hangi hocasından el aldıklarıdır”, Tabiki bunlarda yalan ve sahte’dir hiç bir ilim adamı böyle bir saçmalığa izin verirmi? ve eğer bu büyücüler bu kadar marifetlilerse (Küsleri barıştırmak, ayrılanları kavuşturmak, kaybolanı bulmak v.s. gibi) neden bu hikmetli güçlerini “Örnek olarak söylüyorum, sözde bu soykıyım olayını kabul eden Fransa Cumhurbaşkanının yüreğini değiştirerek, Türklerden özür dileterek ülkemize yardım etmiyorlar?” tabiki edemezler çünkü onlar sadece umutsuz ve araştırmayı bilmeyen sadece cahil insanları etkilemek için kullanırlar,Ve bu sözde papaz büyüsü yapanların, adet kanı büyüsü yapanların veya daha onlarca, yüzlerce sözde büyü çeşidi yaptığını iddia edip halktan önce “HERŞEY BEDAVA DİYE” davet edip daha sonra “sende şu büyü var ve bu büyüyü bozmak için şu kada para alırım” diye halkı sömürdüklerini anlamıyormusunuz?Bu yazıyı yazmamızın tek sebebi bu zor durumda olan değerli halkımızın umud ve paralarını sözde medyum, sözde hoca ve sözde üstadlara kaptırmaması içindir, Lütfen biraz düşünün ve araştırın,Geçen gün kilisemize bir insan geldi, gezmediği hoca, medyum v.s. kalmamış parasını almışlar, aylarca umudunu çalmışlar ama hiçbiri o insanın derdine çare olmayınca para verdiği adamlara “hani ne oldu bizim iş” vaad ettikleriniz olmadı demiş ve sözde medyum ona “Evet ben her yolu denedim ama oğlunuzda domuz büyüsü var ve biz ilim sahibi insanlar domuza el sürmeyiz onun için bir kiliseye başvurun (Sanki bizim kilisemiz domuz çiftliği ya),” kadıncağız bu sefer utana sıkıla kilisemize geldi ve durumu anlattı ama daha başlarken çok tuhaf şeyler söyledi, “Efendim son gittiğim medyum çok para aldı ama işinin tam ustasıydı, her dediği çıkıyordu herşeyi biliyordu ve ben onu dinlerken şok içerisinde kaldım….” diye sözlerine devam ederken, ben gerçekten heyecanlanmaya başladım “kadın gerçekmi söylüyor acaba dünyada böyle herşeyi bilen birimi var?” diye düşünüp kadını dinlemeye devam ettim ve kadın anlatmaya devam etti, “Herşeyi biliyordu, bana dediki “OĞLUNUZ ÇOK İYİ YÜREKLİ BİRİSİ, HERKESİ KENDİSİ GİBİ BİLİYOR, AMA ÇEVRESİNDE ONU SEVMEYENLER ÇOK VAR” ve kadın bunların hepsinin doğru olduğunu anlatıyordu…….. ve ben kadının umudu kaybolmasın, inancı yıkılmasın diye sadece gülümseyip dinledim,Hoca / Medyum bunları söylemiş ve herşeyi biliyormuş, şimdi bu yazıyı okuyan size şu sözleri söylesem,Sen gerçekten çok temiz yürekli birisin,
Sen’i çok sevmeyenler var etrafında dikkatli ol bunu hissediyorum,
Sen çok acılar çekmişsin, yüreğinin içinde hala o acılardan eserler var,
Bak hala yakınında 1-2 kişi görüyorum sürekli arkandan konuşuyorlar
Olmasını istediğin 2 şey var, 1’i hemen olacak birisi için biraz daha vakit var,

Şimdi o yukarıda yazdığım şeylerden hangisi sizin hayatınıza uymuyor?, Yoksa ben internet üzerinden bile sizinle ilgili herşeyi bilen bir ünlü adam’mı oldum? Yoksa bunlar klasikleşmiş ve herkesin hayatında olan ve olabilecek şeylermi?Evet bana gelen kadını sabırla dinledim ve adamın kadına verdiği bir Karınca duasının yazılı olduğu kağıdın arka boş bölümüne yazdığı tuhaf harflerin “sadece saçma, anlamı olmayan şeyler olduğunu anlattım” ve kadın ağlayarak gerçeği gördü,Lütfen sizlerde birkez daha düşünün “bu insanlar sözde eğitimlerini nerede almıştır? Kimisi yazarki BİLMEM NE MISIR ÜNİVERSİTESİ, bilmem suriyede kimden, arabistanda şundan ….. gerçeklik payı nedir? hangimiz o üniversitedeki o bahsi geçen adama bunu sorup teyid aldik? hiçbirimiz sadece o an o kadar umutsuzuzki “BİRDE BUNU DENEYEYİM” diyerek umud ve paramızı verdik,Tanrı İncil’de “İNSANLARIN ÜZERİNDEKİ KÖTÜ RUHLARI KOVMAK İÇİN, İNSANLARA MUSALLAT OLAN CİNLERİ KOVMAK İÇİN sadece kendi öğrencilerine ve ona iman edenlere bu yetkiyi vermiştir”İncil – Markos 16: 17-18 İman edenlerle birlikte görülecek belirtiler şunlardır: Benim adımla cinleri kovacaklar, yeni dillerle konuşacaklar, yılanları elleriyle tutacaklar. Öldürücü bir zehir içseler bile, zarar görmeyecekler. Ellerini hastaların üzerine koyacaklar ve hastalar iyileşecek.”nasil olurda incil’e inanmayan bir insan bunu yapabilir? Bunlar sadece para kazanmak için sahte insanlardır, eğer o kadar güçleri ve bilgileri olsa REKLAM VERMEYE, websitesi açıp para kazanmaya uğraşmazlardı, Tanrı yukarıdaki İncil ayetin’de söylediği bu yardımları KARŞILIKSIZ yapılmasını buyurmuştur, Matta 10: 8 Hastaları iyileştirin, ölüleri diriltin, cüzamlıları* temiz kılın, cinleri kovun. Karşılıksız aldınız, karşılıksız verin.,Ayrıca bu insanlar bazen öyle mistik şeyler söyleyerek “Adet kanı büyüsü, domuz yağı, kilise mezarlığı” falan diyerek olaya mistik bir hava katmak istemektedirler, çünkü hiçbir ruhsal güçleri olmadığı için insanları inandırmak istiyorlar ve malesef biz insanlarda böyleyizdir, üzerimizdeki derdin ve sıkıntının bir kilise yetkilisi tarafından kolayca kaldırılacağı gerçeğini göz ardı edebiliriz, Bakın bu konuyla ilgili olarak Tevrat ne der,2.Kr.5: 1 Aram Kralı’nın ordu komutanı Naaman efendisinin gözünde saygın, değerli bir adamdı. Çünkü RAB onun aracılığıyla Aramlılar’ı zafere ulaştırmıştı. Naaman yiğit bir askerdi, ama bir deri hastalığına yakalanmıştı.
2.Kr.5: 2 Aramlılar düzenledikleri akınlar sırasında İsrail’den küçük bir kızı tutsak almışlardı. Bu kız Naaman’ın karısının hizmetine verilmişti.
2.Kr.5: 3 Bir gün hanımına, “Keşke efendim Samiriye’deki peygamberin yanına gitse! Peygamber onu deri hastalığından kurtarırdı” dedi.
2.Kr.5: 4 Naaman gidip İsrailli kızın söylediklerini efendisi krala anlattı.
2.Kr.5: 5 Aram Kralı şöyle karşılık verdi: “Kalk git, seninle İsrail Kralı’na bir mektup göndereceğim.” Naaman yanına on talant*fc* gümüş, altı bin şekel* altın ve on takım giysi alıp gitti. 
2.Kr.5: 6 Mektubu İsrail Kralı’na verdi. Mektupta şunlar yazılıydı: “Bu mektupla birlikte sana kulum Naaman’ı gönderiyorum. Onu deri hastalığından kurtarmanı dilerim.”
2.Kr.5: 7 İsrail Kralı mektubu okuyunca giysilerini yırtıp şöyle haykırdı: “Ben Tanrı mıyım, can alıp can vereyim? Nasıl bana bir adam gönderip onu deri hastalığından kurtar der? Görüyor musunuz, açıkça benimle kavga çıkarmaya çalışıyor!”
2.Kr.5: 8 İsrail Kralı’nın giysilerini yırttığını duyan Tanrı adamı Elişa ona şu haberi gönderdi: “Neden giysilerini yırttın? Adam bana gelsin, Burada’de bir peygamber olduğunu anlasın!”
2.Kr.5: 9 Böylece Naaman atları ve savaş arabalarıyla birlikte gidip Elişa’nın evinin kapısı önünde durdu.
2.Kr.5: 10 Elişa ona şu haberi gönderdi: “Git, Şeria Irmağı’nda yedi kez yıkan. Tenin eski halini alacak, tertemiz olacaksın.”
2.Kr.5: 11 Gelgelelim Naaman oradan öfkeyle ayrıldı. “Sandım ki dışarı çıkıp yanıma gelecek, Tanrısı RAB’be yalvararak eliyle hastalıklı derime dokunup beni iyileştirecek” dedi,
2.Kr.5: 12 “Şam’ın Avana ve Farpar ırmakları İsrail’in bütün ırmaklarından daha iyi değil mi? Oralarda yıkanıp paklanamaz mıydım sanki?” Sonra öfkeyle dönüp gitti.
2.Kr.5: 13 Naaman’ın görevlileri yanına varıp, “Efendim, peygamber senden daha zor bir şey istemiş olsaydı, yapmaz mıydın?” dediler, “Oysa o sana sadece, ‘Yıkan, temizlen diyor.”
2.Kr.5: 14 Bunun üzerine Naaman Tanrı adamının sözü uyarınca gidip Şeria Irmağı’nda yedi kez suya daldı. Teni eski haline döndü, bebek teni gibi tertemiz oldu.
Bu okuduğumuz bölümde Çok saygın bir adam deri hastalığına yakalanmıştır ve ünü dünyaları aşan bir adamdır ve bu adam kurtulmak için denemediği yol kalmamıştır, belki ülkesinde en güçlü doktorlar veya çevre ülkelerdeki tüm doktorlar ama hiçbiri başarılı olamadı ve sonra o Elişa peygamberin yanına gitti ve Elişa ona basit birşey söyledi “GİT ŞURADA YIKAN KURTULACAKSIN” ama Naaman sinirlendi çünkü o daha çok şeyler bekliyordu “Şu karışımları toplayacaksın, şu karışımları şöyle kullanacaksın, şu kadar süre bekleyeceksin falan” diye zor şeyler bekledi ama Elişa ona imanla yani Tanrı’ya imanla birşey söyledi “bunu yap kurtulacaksın” dedi ve Naaman onu yaptı ve kurtuldu, Medyumlar dediğimiz gibi olaya mistik ve zor şeyler katarak insanların güvenini kazanıp paralarını daha kolay olmak için bu yolu seçmiştir, Yaratılmış olan herşeyin Hakimi Tanrı’nın ne işi olur domuz pisliği, kilise mezarlığı veya adet kanı falan ile, Tanrı insanların yüreklerinden çıkan dua’ya bakar,Eğer sizde böyle sıkıntı içerisindeyseniz, eğer sizde böyle bir arayış içerisindeyseniz lütfen paranızı ve umudunuzu kaptırmadan önce biraz düşünün ve Tanrı’Nın şu ayetlerini okuyun,Yas.18: 10-11 Aranızda oğlunu ya da kızını ateşte kurban eden, falcı, büyücü, muskacı, medyum, ruh çağıran ya da ölülerin ruhlarına danışan kimse olmasın.2.Kr.17: 17 Oğullarını, kızlarını ateşte kurban ettiler. Falcılık, büyücülük yaptılar. RAB’bin gözünde kötü olanı yaptılar, kendilerini kötülüğe adayarak O’nu öfkelendirdiler.Va.22: 15 Köpekler, büyücüler, fuhuş yapanlar, adam öldürenler, putperestler, yalanı sevip hile yapanların hepsi dışarıda kalacaklar.Bakın büyücüler’in hepsi lanetlenmiştir, Tanrı o büyücülerin istediğini yapmak değil aksine onlara inanan, onlara giden insanlarda lanet altına girecektir,Peki diyebilirsinizki ne yapabiliriz?? Yak.5: 14 İçinizden biri hasta mı, kilisenin* ihtiyarlarını* çağırtsın; Rab’bin adıyla üzerine yağ sürüp onun için dua etsinler.Yani bu ayetin yorumu, eğer sizin bir derdinizmi var? Tanrı’dan bir isteğinizmi var “bunun için dua et, ve eğer istersen bir kiliseninde hizmetcisine gidip senin için dua etmesini isteyebilirsin” çünkü o zaman Tanrı diyor’ki Mat.18: 19 Yine size şunu söyleyeyim, yeryüzünde aranızdan iki kişi, dileyecekleri herhangi bir şey için anlaşırlarsa, göklerdeki Babam dileklerini yerine getirir.Değerli okuyucumuz bu satırları size Hristiyan bir din adamı olarak yazıyorum, Lütfen umudunuzu böyle duygu sömürücülerine kaptırmayın, paranızı böylelerine kaptırmayın, gerçekten bir sıkıntın var ise gerçek bir din adamına git ve ondan yardım iste, ama dikkat edin Kutsal kitap bir emir vermiştir KARŞILIKSIZ ALDINIZ, KARŞILIKSIZ VERİN demiştir, bu isteğinizden dolayı hiç bir kilise, hiç bir din adamı sizden para istemeyecektir, Çünkü Tanrı seni çok seviyor ve Tanrı insana’da SİZİ SEVDİĞİN GİBİ, SİZDE BİRBİRİNİZİ SEVİN buyruğunu vermiştir, Lütfen bu büyücü, Papaz büyüsü bozma adı adı altında çalışan medyum, duygu sömürücü kişilerden uzak durun, papaz büyüsü yapma ve bozma adını vermelerinin tek sebebi, sizin olayınızı daha abartılı gösterip sizden daha fazla para almak içindir, lütfen paranızı ve umudunuzu bu gibi insanlara kaptırmayın, ve eğer size en yakın kilisenin adresini öğrenmek isterseniz yandaki İLETİŞİM kutusunu doldurup bilgi alabilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir